Ulkoilma Festivaali on siirtynyt vuoteen 2021. Minulla on passi, mitä teen?

Tutustu infosivuun.

Mikä on Ulkoilma Festivaali?

Ulkoilma Festivaali on suomalaisen ulkoilun festivaali, joka kokoaa ulkoilmaihmiset keskelle kauneinta Suomea, Etelä-Konneveden kansallispuistoon ja sen läheisyyteen. Tuomme yhteen ulkoilun harrastajat sekä ammattilaiset.

Ulkoilma Festivaalin ohjelmassa on kursseja, työpajoja, klinikoita sekä luentoja. Lisäksi on iltaohjelmaa. Alueella ei ole varusteiden myyntiä.

Missä Ulkoilma Festivaali järjestetään?

Ulkoilma Festivaali järjestetään keskellä kauneinta Suomea, Etelä-Konneveden kansallispuiston alueella sekä kansallispuiston läheisyydessä. Festivaalialueena toimii Törmälän loma- ja kurssikeskus. Katso myös alueelle saapuminen.

Melonta järjestetään Hankavedellä. Koskimelonta järjestetään Konnekoskella.

Miten voin hankkia festivaalipassin?

Ulkoilma Festivaalin festivaalipassin saa ostettua verkkokaupastamme. Maksutavat yksityisille: verkkopankki, luottokortti, MobilePay, lasku tai osamaksu. Tästä pääset verkkokauppaan.

Ammattilaispassin voi ostaa myös laskulla. Yritysten ja yhteisöjen laskutus tapahtuu järjestäjän puolesta. Ole yhteydessä myynti@ulkoilmafestivaali.fi.

Saat ennen festivalia sähköpostia sekä ohjeet alueelle saapumiseen. Festivaalipassi luovutetaan alueelle saapuessa.

Mitä kaikkea festivaalipassin hintaan sisältyy?

Kolmen päivän festivaalipassi sisältää koko Ulkoilma Festivaalin sisällön. Hintaan kuuluvat myös oma telttapaikka, aamiainen (kertaa kaksi), lounas (kertaa kolme) sekä iltapala (kertaa kaksi).

Voiko festivaalialueella valmistaa omia eväitä?

Kyllä voi. Alueella on mahdollisuus lämmittää ja valmistaa (rajallisesti) omia eväitä. Alueella toimiva kioski myy pientä purtavaa 9-21.

Voiko alueella nauttia omia alkoholijuomia?

Kyllä voi. Festivaalialueella ei ole anniskelua. Omia juomia voi ottaa mukaan kohtuudella, kuten ”saunajuoma” tai ”yömyssy”. Toivomme että voimme nauttia tapahtumasta rennosti ja luonnollisesti. Tapahtuma on suunnattu koko perheelle.

Päihtynyt henkilö voidaan poistaa alueelta. Alueella on järjestyksenvalvonta.

Mitä palveluita alueella on?

Festivaalialueella on ravintola (aamupala ja lounas sisältyvät hintaan), kioski (avoinna 9-21), keittomahdollisuus, nuotiopaikka, sauna, peseytymistilat, wc-tilat, vesipisteet, latauspiste (puhelin, otsalamppu yms.) ja ensiapupiste. Alueella on valvonta 24/7.

Olen kiinnostunut talkootyöstä, miten toimia?

Tulemme järjestämään talkootyötä Ulkoilma Festivaaleille. Tutustu tarkemmin talkootyöhön ja lähetä meille viesti! Kiitos mielenkiinnosta!

Voiko festivaalialueelle tuoda koiran?

Kyllä voi. Koiran tulee olla kytkettynä ja ulkoalueella, joten koiran kanssa ei voi osallistua luennoille ja osaan työpajoista. Osassa työpajoista voi olla muutoksia sään vuoksi. Alueella on ihmisiä sekä mahdollisesti muita koiria. Osallistuja on vastuussa koirasta ja mahdollisista koiran aiheuttamista vahingoista.

Koiran kanssa yöpyvän tulee käyttää omaa telttaa. Koiran kanssa osallistuville ei ole tarjolla sisämajoitusta.

Pidämme oikeudet muutoksiin.


Yhteistyössä