Ulkoilma Festivaali kokoaa yhteen harrastajat, opiskelijat sekä luontoalan ammattilaiset.

Ulkoilma Festivaalin ammattilaisalue on avoinna perjantaina 12-16 ja lauantaina 10-13. Ammattilaisalueella voit verkostoitua, tutustua Savon ammattiopiston tarjontaan sekä nauttia kahvit rennossa ilmapiirissä.

Sakky ulkoiluttaa

Savon ammattiopiston luonto- ja matkailualan opiskelijat ja opettajat hakeutuvat kaltaistensa ulkoilusta hullaantuvien pariin Ulkoilma Festivaaleilla. 

Sakkylaiset ovat monessa mukana viikonlopun aikana. Sinulla on muun muassa hyvä mahdollisuus päästä koisimaan sakkylaisen pystyttämään Fjällräven-telttoihin, jos majoitut teltta-alueella. Opiskelijat antavat myös tutkintoonsa liittyviä näyttöjä festariviikonlopun aikana. 

Festareiden ammattilaisalueella esittelemme koulutustarjontaamme, joka pitää sisällään perus- ja ammattitutkintoja sekä erilaisia pätevyyskorttikoulutuksia. Meillä on valmius myös räätälöidä koulutuksia tilaajan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Alan ammattilaiset voivat tutustua opiskelijoihin myös rekryasioissa. 

Etukäteen Savon ammattiopiston tarjontaan voi tutustua täällä

Tuskin maltamme odottaa elokuun loppua – tavataan viimeistään silloin!

Ammattilaispassilla pääset tutustumaan festareihin

Ulkoilma Festivaalien ammattilaispassi on suunnattu luontoalan opiskelijoille sekä alalla toimiville henkilöille, jotka haluavat tutustua tapahtumaan. Festareilla pääsee tutustumaan mukana oleviin yrityksiin, verkostoitumaan, hakemaan oppia työpajoilta sekä inspiroitumaan monipuolisilla luennoilla.

Ammattilaispassi on hinnaltaan 49,00 euroa. Lue lisää passista festivaalipassit-sivuilla.


Yhteistyössä