Suomalaisen ulkoilun festivaali

Kokoamme ulkoilmaihmiset puhtaan Hankaveden rannalle Etelä-Konneveden kansallispuiston syleilyyn. Tuomme yhteen ulkoilun harrastajat sekä ammattilaiset.
Kurssit

Kurssit

Haluatko oppia monipuolisesti retkeilystä. Festivaalin aikana järjestetään useita mielenkiintoisia kursseja.

Työpajat

Työpajat

Työpajoilla perehdytään mm. varusteiden huoltamiseen, tulentekemiseen, eräensiapuun yms.

Elokuvat

Elokuvat

Festivaalin iltoina on mahdollisuus nauttia upeista luonto- ja retkeilyelokuvista sisätiloihin rakennetussa teatterissa.

Telttailu

Telttailu

Telttailualueella on mahdollista lainata laadukas Fjällräven teltta tai majoittua omalla teltalla. Kastaudu aamulla Hankaveteen!

Jooga

Jooga

Nauti palauttavasta joogasta, rentoudu Hankaveden rannalla ja Törmälän nurmialueilla yhteisissä joogahetkistä. Namastee!

Valokuvaus

Valokuvaus

Ulkona kuvaamisen iloa ja oppimista! Kuinka hyödyntää luonnonvaloa, ikuistaa makrolla tai napata liikkuva kohde upeaksi valokuvaksi.

Kouluttajat & luennoitsijat

Ulkoilma Festivaalin ohjelmasta vastaavat Suomen kiinnostavimmat kouluttajat sekä ulkoilualan ammattilaiset. Tutustu heihin etukäteen! Julkaisemme uusia esiintyjiä pitkin vuotta!
Isko Salminen

Isko Salminen

PCT-Vaeltaja

Pacific Crest Trail eli PCT on 4 265 kilometriä pitkä vaellusreitti, joka kulkee Meksikon rajalta Kanadan rajalle. Isko vaelsi PCT:n kevein varustein vuonna 2017. Tule kuulemaan millainen projekti tämä oli.

Mika Mannonen

Mika Mannonen

Yrittäjä ja retkeilykouluttaja

Mika toimii koko Ulkoilma Festivaalin puuhamiehenä. Mika on mukana kursseilla ja pitämässä luennot retkeilystä sekä retkeilyn tulevaisuudesta. Tule nykäisemään hihasta.

Jaakko ”Korpi-Jaakko” Heikka

Jaakko ”Korpi-Jaakko” Heikka

erä- ja luonto-opas

Jaakko on talviretkeilyn erikoismies mutta myös innokas packraft (reppulautta) -harrastaja. Jaakko toimii packraft-työpajan isäntänä. Tule hakemaan parhaat vinkit!

Markku Utriainen

Markku Utriainen

Melontaopas

Markku on kokenut melontaopas ja yrittäjä Etelä-Konneveden kansallispuiston alueella. Markku vastaa melontaklinikoista sekä melontaretkistä. Tule kokemaan kirkkaat vedet.

Valitse sopivin festivaalipassi

Ota kaikki ilo irti Ulkoilma Festivaalista! Kolmen päivän passilla pääset tutustumaan kaikkiin sisältöihin, koko festivaalin ajan. Lisäksi saat oman telttapaikan ja kaikki ruokailut. Kaikki passit löydät verkkokaupastamme. Hintaan sisältyy alv.

Koko festivaali (Earlybird tammikuu 2020)

149

  • Kolme päivää
  • Kaikki kurssit ja työpajat
  • Kaikki ohjelma
  • Oma telttapaikka
  • Kaikki ruokailut
Lue lisää
Yksi päivä (Tulossa)

79

  • Yksi päivä
  • Päivän kurssit
  • Kaikki työpaja
  • Päivän ohjelma
  • Päivän lounas
Lue lisää

Ajankohtaista

Törmälä – hiljaisuuden, kohtaamisen ja kasvun paikka

Ulkoilma Festivaalin päänäyttämönä toimii Törmälän loma- ja kurssikeskus. Törmälän alueella järjestetään valtaosa työpajoista, kliinikoista sekä muusta ohjelmasta. Törmälä on hiljaisuuden, kohtaamisen ja kasvun paikka. Luontomatkailijan, retkeilijän ja kalastajan unelmapaikka. Törmälä on yritysten ja työyhteisöjen elämyspaikka. Read more…

KalajaRetkeily – monipuolisesti melontaa

Ulkoilma Festivaalin yksi mukana olevista elämystarjoajista on Rautalampilainen KalajaRetkeily. KalajaRetkeilyn luontoyrittäjä ja koulutettu melonta-ohjaaja Markku Utriainen vastaa eritasoisista melontaklinikoista Törmälän rannassa sekä Konnekoskella. Lisäksi Markun mukana pääsee ikimuistoiselle yömelonnalle elokuun pimenevään iltaan. Markun ammattimainen sekä rauhallinen Read more…

Vaikuta ohjelmaan!

Haluamme rakentaa mahdollisimman monipuolisen tapahtuman. Onko sinulla ajatus, jonka haluaisit jakaa kanssamme. Laita meille viesti.

Lähetä meille viesti!

Tähän voit kirjoittaa toiveen sisällöstä, kurssista, luennosta tai ehdottaa yhteistyötä. Voimme olla yhteydessä ainoastaan jos laitat puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.