Rakennamme uutta! Uusi Ulkoilma avautuu alkuvuodesta 2022.

Ulkoilma 23.11.2015

Lumikenkien suurin valmistaja TSL on tuonut markkinoille Symbioz Hiker ‑lumikengät, joiden askellus muistuttaa maahantuojan mukaan normaalia kävelyä. Runkorakenne on samaan aikaan kevyt ja vahva, ja sen poikkeuksellinen joustavuus myötäilee maastoa tehden askelluksesta luonnollisen pehmeän. Uusi pohjalevyllinen side tukee jalkoja ja vähentää niihin kohdistuvaa rasitusta.

Lumikengät jalassa pääsee talvimaastossa seikkailemaan niin kävelytielle, metsään, pellolle kuin jäällekin. Sauvojen kanssa lumikenkäily on kokonaisvaltaista ja tehokasta liikuntaa.

Symbioz Hiker ‑lumikenkien luvataan tekevän lumessa liikkumisesta kevyttä, helppoa ja luonnollista. Joustava runkorakenne mukautuu maaston muotoihin ja tekee askelluksesta luonnollista ja vapaata. Lumikengillä voi liikkua niin paksussa kinoksessa kuin ohuemmassa lumikerroksessakin. Symbioz Hikerit sopivat sekä pidon että joustavuuden kannalta erinomaisesti myös jäällä kävelyyn.

Lumikenkien pito on erinomainen. Pohjassa on kahdeksan suurikokoista jäärautaa, jotka tarjoavat tehokkaan pidon ylä- ja alamäissä, sekä suoraan että sivuttain kävellessä. Kannassa on sauvalla käännettävä nousurauta, joka helpottaa entisestään mäkien nousua. Nousuraudan ansiosta paino jakaantuu tasaisesti, mikä tekee ylös kapuamisesta myös jalalle miellyttävää.

Lumikengän side on helposti säädettävä ja tukeva. Side voidaan säätää pienestä 36-koon kengästä jopa 50-koon kenkään asti, ja etusidettä pystyy säätämään myös kengän leveyden mukaan. Siteen takaosassa on mukavuutta lisäävä leveä pehmuste, joka lisäksi vaimentaa ääntä.

Symbioz Hiker ‑lumikenkiä on saatavilla M-kokoa (kestää 50–120 kg) ja L-kokoa (kestää 70–140 kg), joista molemmat voidaan säätää 36–50 koon kenkiin. TSL-lumikengät valmistetaan Ranskassa ja niillä on 5 vuoden varaosasaatavuustakuu.

Myynti : Hyvin varustetut urheilu-, retkeily- ja vapaa-ajan myymälät sekä tavaratalot. Suositushinta: 269,90 €.

UlkoilunMaailma.fi testaa tuotetta tammi-helmikuun aikana 2016.

Lähde: Maahantuoja

Luitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika