Ulkoilma 15.5.2016

Ulkoilman kevytuntuvatakkivertailussa on mukana haastajana The North Face Men’s Thermoball Hoodie -kevyttoppatakki, jonka täytteenä on Primaloft Thermoball.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


tnf_thermoball_02The North Face Men’s Thermoball Hoodie -kevyttoppatakin täytteenä käytetään Primaloft Thermoball -kuitua, joka vastaa valmistajan mukaan 600 fill powerin kosteutta hylkivää untuvaa. Takin kokonaispaino on 375 grammaa (koko L). Takin kankaana on käytetty 15D ripstop-nailonia, joka takaa tuulenpitävyyden ja keveuden. Kangas on DWR-käsitelty kosteutta ja likaa hylkiväksi. Materiaaleilla on Bluesign merkintä.

Takin ominaisuuksia säädettävän hupun lisäksi ovat vetoketjulliset etutaskut. Takki voidaan pakata omaan taskuunsa.

Men’s Thermoball Hoodie on käytännöllinen ja pieneen pakkautuva toppatakki. Toppatakki soveltuu erinomaisesti taukotakiksi tai välikerrokseksi. Valmistajan värivalikoimasta löytyy useita värejä, joten jokaiselle löytyy varmasti hyvä vaihtoehto niin seikkailuihin kuin kaupungille.

Takin mitoitus on väljähkö. Takin hinta on noin 200,00 euroa. Valmistaja The North Face – www.thenorthface.com

The North Face Men’s Thermoball Hoodie on haastajan roolissa mukana Ulkoilman kevytuntuvatakkivertailussa. Vertailun tulokset julkaistaan syksyllä 2016. Takki on saatu mukaan vertailuun The North Facelta.

Teksti ja kuvat: Mika Mannonen


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika