Ulkoilma 1.5.2016

Ulkoilman kevytuntuvatakkivertailussa on mukana viisi laadukasta ja käytännöllistä kevytuntuvatakkia. Mukana olevista malleista esittelemme kolmantena Patagonia Men’s Ultralight Down Hoodyn.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Ultralight Down Hoody -kevytuntuvatakin täytteenä käytetään korkealaatuista 800 fill powerin Eurooppalaista hanhen untuvaa. Untuvaa takissa on noin 100 grammaa (koko L). Takin kokonaispaino on 297 grammaa (koko L).  Takin kankaana on käytetty 15D Pertex Quantum ripstop-polyamidia. Kangas on DWR-käsitelty kosteutta ja likaa hylkiväksi sekä Bluesign-hyväksyttyä.

patagonia_ultralight_down_02
Hupussa hyvin toimiva kiristys ja muotoilu.

patagonia_ultralight_down_03Takin ominaisuuksia säädettävän hupun lisäksi ovat vetoketjulliset sivutasku sekä etupuolella oleva vetoketjullinen rintatasku. Takki voidaan pakata omaan rinta- tai etutaskuun.

Ultralight Down Hoody on erittäin ohut ja pieneen pakkautuva untuvatakki. Untuvatakki soveltuu erinomaisesti taukotakiksi tai välikerrokseksi. Valmistajan värivalikoimasta löytyy kausien suosituimmat värit, joten jokaiselle löytyy varmasti hyvä vaihtoehto niin seikkailuihin kuin kaupungille.

Takin mitoitus on melko väljä. Takin hinta on noin 330,00 euroa. Valmistaja Patagonia – www.patagonia.com

Patagonia Ultralight Down Hoody on mukana Ulkoilman kevytuntuvatakkivertailussa. Vertailun tulokset julkaistaan syksyllä 2016. Takki on saatu mukaan vertailuun Patagonialta.

Teksti ja kuvat: Mika Mannonen


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika