Ulkoilma 11.4.2016

Ulkoilman kevytuntuvatakkivertailussa on mukana viisi laadukasta ja käytännöllistä kevytuntuvatakkia. Mukana olevista malleista esittelemme ensimmäisenä Arc’teryx Cerium LT Hoodyn.


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Cerium LT Hoody kevytuntuvatakin täytteenä käytetään korkealaatuista 850 fill powerin Eurooppalaista hanhen untuvaa sekä helpoiten kosteudelle altistuvissa kohdissa Coreloft 80 (80g/m2) kuitua (polyesteriä). Kuidulla täytettyjä kohtia on hupussa, helmassa, kauluksessa, hihoissa ja kainalossa. Untuvaa takissa on 95 grammaa (koko M). M-kokoisen takin kokonaispaino on valmistajan mukaan 275 grammaa. Takin kankaana on käytetty Torayn valmistamaa tuulenpitävää Arato 10 ripstop-nailonia. Nailonkangas on DWR-käsitelty kosteutta ja likaa hylkiväksi.

arcteryx_cerium_lt_02
Säädettävä huppu suojaa hyvin viimalta.
Cerium-LT-Hoody-Adriatic-Blue
Kuva: Valmistaja

Takin ominaisuuksia säädettävän hupun lisäksi ovat vetoketjulliset sivutasku sekä mukana tuleva kompakti pakkauspussi.

Cerium LT Hoody ei ole kaikkein ohuin untuvatakki mutta hyvän pakattavuutensa ansiosta soveltuu erinomaisesti taukotakiksi tai välikerrokseksi. Valmistajan värivalikoima on hyvä, joten jokaiselle löytyy varmasti hyvä vaihtoehto niin seikkailuihin kuin kaupungille.

Takin mitoitus on normaali. Suositushinta on noin 350,00 euroa. Valmistaja Arc’teryx – www.arcteryx.com

Arc’teryx Cerium LT Hoody on mukana Ulkoilman kevytuntuvatakkivertailussa. Vertailun tulokset julkaistaan syksyllä 2016. Takki on saatu mukaan vertailuun Arc’teryxiltä.

Teksti ja kuvat: Mika Mannonen


MainosLuitko jo nämä?

Kommentit

kommenttia

Elämme ulkoilmasta. #elämmeulkoilmasta ulkoilu, retkeily, vapaa-aika