Eräluvat.fi on yksi askel erälle

Eräluvat.fi on yksi askel erälle


Ruutukaappaus Eräluvat.fi

Metsähallituksen metsästys- ja kalastusasiat löytyvät nyt keskitetysti yksiltä sivuilta Eräluvat.fi. Tarkoitus on, ettei metsästäjien ja kalastajien tarvitse enää avata useita eri sivustoja eräreissua suunnitellessaan.

Eräluvat.fi-sivustolla tiedotetaan myös maastoliikenteestä ja erävalvonnasta. Aikaisemmin Villin Pohjolan sivustolla olleet kohdetiedot on niin ikään kerätty uudelle sivustolle.

Uusi eräsivusto avattiin jo 10. tammikuuta, minkä jälkeen niiden toimivuutta on vielä testausten jälkeen paranneltu. Sivustolle on lisätty kevyttäkin sisältöä, esimerkiksi taimenpeli, jonka tarkoitus on pelin lomassa oppia lisää taimenen elinkierrosta. Kevään aikana sivustolle lisätään muita pelejä.

Eräluvat.fi:ssä Metsähallituksen erähenkilöstö esittäytyy näyttävästi. Tarkoitus on, että asiakkaat osaisivat suoraan ottaa yhteyttä oikeisiin henkilöihin askarruttavissa asioissa.

Uuden sivuston toteuttamisesta on vastannut erikoissuunnittelija Hannaleena Mäki-Petäys Metsähallituksesta. Sivuston konseptin suunnitteli mainostoimisto Pohjolan Mylly ja grafiikan mainostoimiso Luovakulma. Tekniikan on rakentanut Koodiviidakko Oy.

www.eraluvat.fi

UlkoilunMaailma.fi / Lähde: Metsähallitus